Česká pojišťovna Mistrovství České republiky 2016 se kvapem blíží a my se nemůžeme na datum konání 10. 12. 2016 ani dočkat!

Akce se bude konat v divácky atraktivních prostorách OC Galerie Harfa v pražských Vysočanech, kromě fantastických výkonů závodníků se diváci mohou těšit na bohatý doprovodný program a soutěž o hodnotné ceny.

Zatím poslední závod tohoto roku – Memoriál Ladislava Váchy v rámci brněnského veletrhu Sport Life – nastínil, že dojde na velký boj v předních pozicích hlavní kategorie (Muži). Překonáním dorosteneckého rekordu (časem 2,99 s), předeslal brněnský svěřenec Matěj Cigl, že se máme na co těšit i zde (https://goo.gl/xeknbG)!

Zmíněný závod byl posledním nominačním kláním, a tak již máme kompletní nominační žebříček letošního Česká pojišťovna MČR 2016, který bude průběžně aktualizován dle zaslaných přihlášek jednotlivých závodníků

Připomínáme, že ve všech kategoriích se mohou zúčastnit pouze závodníci registrovaní v ČGF pro sezónu 2016 ve sportu Olympijský šplh!

Výkonný výbor šplhu na laně

Jak bude závod probíhat a jaké jsou jeho další podrobnosti se dozvíte v propozicích mistrovství.

Abychom mohli, my pořadatelé, zajistit co nejlepší podmínky pro vás, závodníky, velice nám usnadní práci, pokud se zavčas přihlásíte na tyto závody, nejlépe pomocí formuláře níže.

Přihláška – registrace do závodu

Pokud jste využili možnost registrovat se na našem webu a vyplnili jste příslušné údaje v profilu Vašeho uživatele, měl by být formulář níže kompletně předvyplněn. Vy tak pouze kliknete na tlačítko Odešli, a o více se tak nemusíte starat ;-). Případná registrace na webu Vám nezabere více jak minutu Vašeho času a posléze ušetří mnohem více.

    Jméno *

    Příjmení *

    Oddílová příslušnost *

    Kategorie * (Muži / Ženy a dorostenky / Dorostenci / Senioři)

    Rok narození *

    Váš email *

    Anti-spamová ochrana Google reCAPTCHA *

     
    Odesláním přihlášky souhlasíte s pravidly Olympijského šplhu *.

    * povinná položka

    Nebo můžete zaslat výše zmíněné údaje přímo na info@svetsplhu.cz, e-mailovou adresu pořadatele.

    Plakát letošního Mistrovství

    Česká pojišťovna Mistrovství České republiky 2016 - plakát