Letošní veletrh SportLife v Brně (výstaviště BVV) opět hostí závody ve šplhu a my se máme na co těšit. Každým rokem jsou totiž podmínky lepší a lepší, pořadatelé dělají co je v jejich silách. Na program přijde šplh na laně jak v pátek, tak v sobotu a my vám přinášíme propozice i s přihláškami.

SportLife v pátek 4. 11. 2016

V tento den bude na pořadu závod základních, ale i středních škol.

SportLife v sobotu 5. 11. 2016

Hlavní závod je plánován na sobotu, tedy klání, na které jsme zvyklí a které je zároveň poslední šancí kde se lze nominovat na nadcházející MČR 2016. Akce je pořádána na počest Ladislava Váchy, a tak nese i jeho jméno – Memoriál Ladislava Váchy. Aby nezůstalo pouze u “nějakého” jména, podívejme se na infografiku níže, kdo že byl oný Ladislav Vácha.

VC Memoriál Ladislava Váchy - SportLife - infografika

VC Memoriál Ladislava Váchy – SportLife – infografika

U této velké ceny výjimečně apelujeme na opravdu včasnou registraci, a to z důvodu nutnosti zřízení vstupu na veletrh – pořadatelé totiž musejí zažádat BVV o vystavení vstupenky a tu zaslat přihlášenému (proto je nutné uvést v přihlášce i kontaktní e-mail).

SportLife v neděli 6. 11. 2016

Aby toho brněnští pořadatelé neměli málo, v neděli uspořádají pro návštěvníky veletrhu otevřený závod pro veřejnost.

 

Přihláška – registrace do závodu 5. 11. 2016

Pokud jste využili možnost registrovat se na našem webu a vyplnili jste příslušné údaje v profilu Vašeho uživatele, měl by být formulář níže téměř kompletně předvyplněn. Vy tak pouze kliknete na tlačítko Odešli, a o více se tak nemusíte starat ;-). Případná registrace na webu Vám nezabere více jak minutu Vašeho času a posléze ušetří mnohem více.

Závod již proběhl, přihlášku není možno odeslat.

 

Nebo můžete zaslat tuto vyplněnou přihlášku přímo na dana.ciglova@gmail.com, e-mailovou adresu pořadatele.

Plakát závodu

VC Memoriál Ladislava Váchy 2016 - plakát - SportLife

VC Memoriál Ladislava Váchy 2016 – plakát – SportLife