Generali Mistrovství ČR 2021 si jíž zažilo své, a to v podobě přesunu původního termínu 11. 12. 2021 na nový 12. 2. 2022, kvůli nepříznivému vývoji pandemie koronaviru COVID-19. Ta, s jeho novou mutací Omicron, zasáhla nejen ČR znova a my opět čelíme nutnosti změny na tomto závodě. Závod byl tedy definitivně přesunut do prostor brněnského kulturního centra Babylon. Děkujeme tak brněnským pořadatelům, kteří se toho zhostili a připraví pro závodníky takové podmínky, které budou moci korelovat s aktuálními vládními nařízeními.

Mistrovství republiky bude! Už jsme v to ani nedoufali, Covidová situace je neradostná, na veřejně přístupném místě MČR pořádat není vhodné. Proto jsme po dohodě se zapálenými brněnskými šplhouny a osvědčenými organizátory dohodli náhradní prostory, kde bude bezpečnost závodníků a účastníků akce zajištěna a pod kontrolou. Čas se nemění, termín se nemění, jen se mění místo akce – jedeme do Brna, do Babylonu. Generali nás opět podpoří.

Adresa je Kounicova 686/22, Brno.

Pokud jste se už přihlásili, stačí jen přijet. Ti, co se ještě nepřihlásili, prosím udělejte to co nejdříve.

Pozor, je nutné striktně dodržovat aktuální Covid nařízení. Tedy lze akceptovat pouze účastníky s certifikátem o prodělané nemoci či o plném očkování.

Bližší informace o Generali MČR 2021 najdete v podrobnostech závodu.

Ondřej Košťák
ředitel závodu

12. února 2022

KC Babylon BRNO

Včasná registrace

100
  • Nejpozději do

Pozdní registrace

200
  • V období

Nejzazší registrace

500
  • V období po

Přihláška – registrace do závodu

Pokud jste využili možnost registrovat se na našem webu a vyplnili jste příslušné údaje v profilu Vašeho uživatele, měl by být formulář níže prakticky celý předvyplněn. Vy tak pouze kliknete na tlačítko Odešli, a o více se tak nemusíte starat ;-). Případná registrace na webu Vám nezabere více jak minutu Vašeho času a posléze ušetří mnohem více.

    Jméno *

    Příjmení *

    Oddílová příslušnost *

    Kategorie * (Příslušnou kategorii vyplňte dle propozic)

    Rok narození *

    Váš email *

    V den závodů se budu moci prokázat platným dokladem o prodělaném očkování (např. certifikátem či Tečkou)

     
    Odesláním přihlášky souhlasíte s pravidly Šplhu na laně. Tímto potvrzením jste si zároveň vědom/abodu 8b Pravidel - minimálně 2 účasti a registrace u ČGF ve sportu šplh na laně - v opačném případě nebude umožněn start do závodu *.

    Data nejsou sdílena třetí straně a jsou využita pouze k účelům registrace.

    * povinná položka

    Nebo můžete zaslat výše zmíněné údaje přímo na dana.ciglova@gmail.com, e-mailovou adresu pořadatele závodu.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

    Česká pojišťovna Mistrovství České republiky 2021