Aby závodníci, kteří cílili svojí formu na přesunuté letošní MČR, které se mělo konat tuto sobotu, mohli ukázat své natrénované kvality, připravil Pavol Niezgodzký Vánoční cenu ve šplhu na laně ve spolupráci s Domem Dětí a Mládeže v pražských Modřanech (DDM Modřany). Akce se bude konat již příští sobotu, tedy 18. 12. 2021. Přihlášky budou spuštěny dnes 7. 12. od 17 hodin na registračním portálu DDM. S přihláškami neotálejte, protože přihlašovací systém se uzavírá o půlnoci 15. 12. 2021!

Netradiční doba a netradiční klání si žádá i netradiční kategorii, a to konkrétně pro dorostence, ženy, seniory a masters, která se bude šplhat na historických 6 metrech. Všechny další detaily se dozvíte v propozicích níže.

Vzhledem k nepříznivé situaci pandemie COVID-19 prosíme závodníky o striktní dodržení podmínek, které byly nastaveny vládními opatřeními. Kompletní znění naleznete níže.

Přihláška – registrace do závodu

Pomocí registračního portálu DDM Modřany:

https://ddmmonet.iddm.cz/registrace

podmínky účasti na akci

Vzhledem k nepříznivému vývoji pandemické situace jsou pořadatelé povinni při vstupu do haly kontrolovat to, co jim ukládají mimořádná vládní opatření a MŠMT ČR. Na závodiště tedy budou vpuštěni pouze ti, kteří jsou:

  • mladší 12 let – bez omezení,

  • mladší 18 let – povinnost prokázat ukončené očkování, prodělání COVID (ne déle jak 180 dní), případně platný negativní výsledek RT-PCR testu (ne starší jak 72 hodin),

  • 18 let a starší – povinnost prokázat ukončené očkování, prodělání COVID (ne déle jak 180 dní), případně platný negativní výsledek RT- PCR testu ne starší jak 72 hodin (POUZE v případě v průběhu očkování)

Pokud nebude závodník schopen prokázat nic z výše uvedeného, nebude mu umožněn start v závodu ani vstup do haly.
Kompletní znění vládních nařízení naleznete na Covid portálu, nebo přímo na webu  DDM Modřany