Hned v úvodu této aktuality máme dvě upozornění

  1. Oproti zvyklostem a již devatenáctileté tradici, modřanský tarzan 2020 nebude na Sofijském náměstí v Modřanech v Praze (historicky první ročník byl opravdu s lanem na stromě, kam ho věšel Béda Lovák osobně – řetězy upevňující lano tam visí dodnes), protože náměstí prochází masivní rekonstrukcí. I když nám bylo slíbeno vrácení naší závěsu lana na renovovanou konstrukci, tak se termín dokončení stále odsouvá, a tak jsme se rozhodli přesunout jej doslova o pár stovek metrů dále. Hostit ho bude z minulosti známá hala Domu dětí a mládeže Modřany, kde proběhlo Mistrovství republiky 2006.

  2. UPOZORNĚNÍ:
    • Všichni účastníci jsou povinni řídit se aktuálními nařízeními vlády ČR a vnitřními předpisy DDMM! Dbejte prosím o zdraví své, ale i ostatních ve vašem okolí. Ze strany pořadatele budou zajištěna maximální možná hygienická opatření a vyžadována od všech účastníků závodu (tedy jak závodníků, tak doprovodu). Sledujte facebookový účet SvětaŠplhu
    pro aktuální informace těsně před termínem závodu.
    • V tělocvičně je nutné použít sálovou obuv a nebude zde povoleno konzumovat potraviny či tekutiny.
    • Účastníkům akce nebudou k dispozici šatny či jiné prostory k tomuto účelu (převlékání bude probíhat přímo v hale). WC bude zajištěno. Děkujeme za pochopení, jedná se o vnitřní nařízení DDMM.

Věříme, že se všichni na restart sezóny těší, že se v pořadí 20. Modřanský Tarzan vydaří a všichni si ho užijí jak jen to v této složité době půjde.

 

Přihláška – registrace do závodu

Pokud jste využili možnost registrovat se na našem webu a vyplnili jste příslušné údaje v profilu Vašeho uživatele, měl by být formulář níže prakticky celý předvyplněn. Vy tak pouze kliknete na tlačítko Odešli, a o více se tak nemusíte starat ;-). Případná registrace na webu Vám nezabere více jak minutu Vašeho času a posléze ušetří mnohem více.

    Jméno *

    Příjmení *

    Oddílová příslušnost *

    Kategorie * (Žáci / Dorostenci / Muži / Senioři / Masters / Ženy a dorostenky)

    Rok narození *

    Předpokládaný čas *

    Váš email *

    Odesláním přihlášky souhlasíte s pravidly Olympijského šplhu *.

    Data nejsou sdílena třetí straně a jsou využita pouze k účelům registrace.

    * povinná položka


    Nebo můžete zaslat výše zmíněné údaje přímo na admin@svetsplhu.cz, e-mailovou adresu pořadatele závodu.

     



    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

    VC Modřanský Tarzan 2020 - Plakát