Dlouhé lano se po letech vrací na náměstí Nového Města nad Metují, a tak se můžeme opět těšit na úchvatný rozhled do okolí a pohled na střechy okolních historických budov. Tedy v případě, že vyšplháme až na cílovou metu 14 metrů. Závod se koná spolu s akcí U nás na zámku, kde bude ukázka parkouru či canisterapie – americký bulldog-vantti.

Pozvánku nám napsal jeden z pořadatelů, Honza Král.

Zveme všechny příznivce šplhu i další sportovní nadšence na událost Velkou cenu Nového Města nad Metují v Athénském šplhu. Koná se v sobotu 30. 6. 2018 na Husově náměstí od 12:30 v různých kategoriích, přijďte zkusit svoje síly a překonat své hranice v extrémním závodě ve šplhu na 14 m!

Nové Město nad Metují (14 metrů) 2018 – propozice a přihláška

Přihláška – registrace do závodu

Pokud jste využili možnost registrovat se na našem webu a vyplnili jste příslušné údaje v profilu Vašeho uživatele, měl by být formulář níže prakticky celý předvyplněn. Vy tak pouze kliknete na tlačítko Odešli, a o více se tak nemusíte starat ;-). Případná registrace na webu Vám nezabere více jak minutu Vašeho času a posléze ušetří mnohem více.

    Jméno *

    Příjmení *

    Oddílová příslušnost *

    Kategorie * (hlavní kategorie bez omezení (14m) / žákyně, žáci (3m) / ženy, dorostenky, dorostenci, starší žáci (4,5m) / příchozí (4,5m))

    Rok narození *

    Předpokládaný čas *

    Váš email *

    Anti-spamová ochrana Google reCAPTCHA *

     
    Odesláním přihlášky souhlasíte s pravidly Olympijského šplhu *.

    Data nejsou sdílena třetí straně a jsou využita pouze k účelům registrace.

    * povinná položka


    Nebo můžete zaslat výše zmíněné údaje přímo na citakral@seznam.cz, e-mailovou adresu pořadatele závodu.