Olympijskoathénské závody respektive Nové Město nad Metují každoročně poskytují možnost závodníkům vyzkoušet si extrémních 14 metrů lana, zavěšených na jeřábu. Při pohledu vzhůru, když si závodník sedne pod lano, se nejednomu udělá nevolno, jak je vlastně cílová meta neskutečně vzdálena.

Propozice na 14 m

Nicméně tento příspěvek není primárně pro ty, co jen vzhlíží nahoru, ale pro ty, kteří se toho nebojí a jdou do toho!
Níže najdete propozice na toto klání, které se bude konat za měsíc, 25. června, v areálu místního Sokola v Novém Městě nad Metují. Podrobnosti najdete v detailu akce.

Jak je vidět v názvu odkazu na propozice, lze se tímto způsobem přihlásit. My vám ale předkládáme i jednodušší variantu registrace, a to pomocí formuláře níže.

Plakát akce

Upoutávkové video

 

Přihláška – registrace do závodu

Pokud jste využili možnost registrovat se na našem webu a vyplnili jste příslušné údaje v profilu Vašeho uživatele, měl by být formulář níže prakticky celý předvyplněn. Vy tak pouze kliknete na tlačítko Odešli, a o více se tak nemusíte starat ;-). Případná registrace na webu Vám nezabere více jak minutu Vašeho času a posléze ušetří mnohem více.

    Jméno *

    Příjmení *

    Oddílová příslušnost *

    Kategorie * (hlavní kategorie bez omezení (14m) / žáci, žákyně (3m) / ženy, dorostenci, dorostenky (4,5m) / příchozí (4,5m))

    Rok narození *

    Předpokládaný čas *

    Váš email *

    Anti-spamová ochrana Google reCAPTCHA *

     
    Odesláním přihlášky souhlasíte s pravidly Olympijského šplhu *.

    * povinná položka

    Nebo můžete zaslat výše zmíněné údaje (či vyplněnou přihlášku z propozic) přímo na martin.matej@centrum.cz, e-mailovou adresu pořadatele závodu.