Letošní první závody v severočeském Varnsdorfu ještě neproběhly a my vám již přinášíme další propozice. Tentokrát se jedná o pražské klání v zajímavých prostorách monumentálního schodiště Pražského Sokola. VC Šplh Schodištěm 2017. Setkáme se v sobotu 4. 3. v ulici Žitná, v centru Prahy.

Šplh Schodištěm je klasika

Podrobné informace akce můžete nalézt též v sekci webu o závodech – tedy konkrétně o tomto závodu.
Tento závod má velkou popularitu u závodníků i diváků právě kvůli tomu, že jsou si na blízku po celou dobu pokusu, díky zmíněnému točitému schodišti. Vzniká proto jakýsi kotel, který na závodníky řve po celou dobu pokusu z bezprostřední vzdálenosti.

Nezapomeňte na to, že od sezóny 2017 je zaktualizováno Pravidlo 8. Nově je tedy zapotřebí se zúčastnit minimálně dvou nominačních závodů na MČR! V lednovém zasedání se o tom usneslo VVOŠ.

Abychom usnadnili práci organizátorům, využijte náš formulář pro přihlášení do závodu již nyní :-).

 

Přihláška – registrace do závodu

Pokud jste využili možnost registrovat se na našem webu a vyplnili jste příslušné údaje v profilu Vašeho uživatele, měl by být formulář níže prakticky celý předvyplněn. Vy tak pouze kliknete na tlačítko Odešli, a o více se tak nemusíte starat ;-). Případná registrace na webu Vám nezabere více jak minutu Vašeho času a posléze ušetří mnohem více.

    Jméno *

    Příjmení *

    Oddílová příslušnost *

    Kategorie * (Muži / Ženy a dorostenky / Dorostenci / Senioři)

    Rok narození *

    Předpokládaný čas *

    Váš email *

    Anti-spamová ochrana reCAPTCHA *

     

    Odesláním přihlášky souhlasíte s pravidly Olympijského šplhu *.

    * povinná položka

    Nebo můžete zaslat výše zmíněné údaje přímo na jiri.poes@gmail.com, e-mailovou adresu pořadatele závodu.